fredag, juli 21, 2006

Uppdaterat växtlistan

Idag har jag planterat växter i hettan. Allt som jag köpte igår har fått sin plats i jorden. Jag ägnade en stund på kvällen åt att uppdatera växtlistan som ser ut så här...



Inget avancerat, men jag har skrivit ner alla växter och placering sen ett antal år tillbaka och det verkligen kul att ha kvar.

Orkar inte skriva så mycket. Nu är det natt!

4 kommentarer:

Lilla B sa...

Kommer att följa din trädgårdsblogg - intressant. Växterna är svåra att läsa på bladet. Det verkar vara mycket. Har du en stor trädgård?

Madeleine sa...

Hej Lilla B och välkommen hit! Nej, jag har inte så stor trädgård, tomten är på 750 m2 med runt 150 olika växter som jag försöker hålla koll på. Utökas ständigt. Listan är sedan 1996. Jag ska se om jag klarar av att göra så att den går att läsa...

Anonym sa...

Tycker också att det är viktigt att dokumentera det man planterar i sin trädgård. Jag har själv växtlistor ganska lika dina, från de nio år jag varit här i slottsparken. Bra att dokumentera när olika växter blommar just i sin egen trädgård, då blir det lättare att planera nya planteringar sedan, vilka växter som blommar samtidigt mm.

Madeleine sa...

Bra idé! Ännu så länge har jag bara med tidsangivelsen som står på lappen när man köper växten, men jag ska ta och uppdatera listan med vilken tid som gäller för aktuell placering.