måndag, augusti 06, 2012

Reunion


"Compassion, affection, and love
are shown by the smile in the heart,
not the smile on the face alone."


En av mina bästa vänner har flyttat hem igen och idag tog vi äntligen en sådan där spontanfika och hennes fina lilla trollunge var med för första gången. Jag tror att hon fnittrade ungefär 75% av tiden. Helt underbart! Här provsitter hon min gungstol där jag brukar sitta och meditera med min voffsing vid fötterna..


  

Att återigen ha en av mina vänner nära känns jätteskönt.
I förra veckan kom systeryster på besök tillsammans med sina kids. De bor ungefär 45 mil härifrån. Även det var en härlig stund med nära och kära. Ljuvligt att träffa sonens småkusiner och umgås med systeryster.

Men höjdpunkten var ändå då hon kom upp igen för en återträff med gamla vänner, i vår uppväxtstad ett par dagar senare. Jag har 20 minuter dit, så i lördags innan hon åkte hem igen tog vi en spontanfika och en promenix i minnenas stad och det var helt suveränt! 

 

6 kommentarer:

Lotta 8`) sa...

God morgon :) jo du, nu har vi fått ihärdigt regn med och blåst, kuling förstås! men väder har vi oavsett vi vill eller inte så det är bara att gilla läget, får bli bloggläsning och målning idag.
Så du har kvar din blogg, vet inte varför jag trodde du slutat, eller så tappade jag bort dig när jag ändrade något i bloggmallen och vänlistan försvann...
Läste ikapp mig och förstår vad du menar med att du inte hade lust för din trädgård, i samband med ditt jobb, men nu har du tagit nya tag :)

Ha det så bra, kram :)

Ruben sa...

Vänner är det bästa som finns, det må vara systrar, kompisar, kompisars barn, men babyn du visade i förra inlägget är också väldigt bra! ;-)
Du kanske har en egen sort där som du kan göra grova pengar på, om du säljer den till någon echinacea-framkorsare (eller vad det nu kan heta)!!

Ha det gott!
/Ruben

LINDA sa...

Så härligt det är när vänner som flyttat i väg återvänder! Långtar efter min gamla bästis som flyttat halva landet bort för alldeles för många år sedan.

Kram
//Linda

Madeleine sa...

Lotta; Förstår att du "tappade bort mig", jag har ju inte bloggat på flera år ...!! :) Trodde själv att jag hade slutat, men jag fick återfall och det känns kanon!

Ha en fin kväll! Kram!

Ruben; Haha, bra idé där Ruben! Men jag får nog ta och hitta på något lite mer originellt än Magnus och Alba om jag ska göra några pengar på det! :)

Linda; Förstår att du saknar bästisen. Att ha dem nära gör det betydligt enklare även om man försöker hålla kontakten även om de flyttat iväg.

Britt sa...

Härligt med vänner och jag gillar namnet på din blogg//Britt

Madeleine sa...

Britt; Välkommen hit. Kul att du tycker om namnet på bloggen!