torsdag, februari 19, 2009

Fågelkvitter

Visst är väl våren på gång? Hörde ett välbekant fågelläte här utanför när jag öppnade dörren, men trots att jag tittat och lyssnat på sidan Fågelskola har jag ingen aning om vad det är för fågel. Får forska vidare.


Idag har jag bokat in en massage. Ska dricka upp morgonens kaffe och sedan ger jag mig iväg. Det ska bli vansinnigt skönt. Är stel i både hals, nacke och axlar.

Ha en skön "förvårdag"!

6 kommentarer:

Ruben sa...

Om fågel lät "tirp tirp!, då var det en skäggdopping!! Ha det gott! Talgoxen ser iallafall väldigt nöjd ut! ;-) /Ruben

Anonym sa...

Det är svårt när alla fåglar sjunger samtidigt tycker jag...om de kunde sjunga en i taget skulle det vara mycket lättare att identifiera sången. Ha en fin ´´vårdag´´ du också...här snöar det nu på morgonen.

Madeleine sa...

Ruben; Aaah, är det så skäggdoppingen låter. ;) Blåmesar och talgoxar har vi gott om här hemma...

Slottsträdgårdsmästaren; Brr... snö? Här skiner solen för fullt och vi laddar för en promenix i det vackra men kalla vädret.

Malin sa...

Idag mår jag mycket, mycket bättre och har tom orka att göra saker...fast satte mig vid datorn och den är ett gissel...
Ska till blomsteraffären och köpa Tulpaner...vet bara hur lätt det slinker med något mer.
Bra att bilderna syns, satt på jobbet en dag och kikade och då var det bara en vit ruta synlig.
Visst sjutton är det vår...skatorna har fått snö på sig under natten men eftersom de är på planeringsstadiet ännu så ska de nog lura ut nått.

Kram från Malin

Med fingrarna i (j)orden sa...

Låter härligt med massage. Läste också ditt inlägg om din förkylda + sprudlande 11-åring. Kanske det är det 11-åringen också behöver? Det är svårt att få barn att lyssna på sina föräldrar, kanske en avslappnings-cd funkar bättre?
(Gör här lite reklam för min hemsida www.stressaner.se)
Om barn är riktigt sjuka brukar de därmot gärna ligga och slappa, jag har haft en tv-tjej med feber denna vecka.
Eva

Madeleine sa...

Malin; Härligt med tulpaner, det är mina favoritblommor om man pratar bukett. Ta det lugnt i starten och passa på att ha det extra skönt i helgen! Kram!

Eva; Ja det kanske skulle fungera med massage på 11-åringen, men avslappnings-CD provade han när var yngre och han tyckte det var jätte"läskigt". Ha en riktigt skön helg! Kram!